返回列表 發帖
Share |

[其他] Flame 製作網

這個網站,可以製作flame

即是這類的東西:

我弄得不好,你們可以再弄好一些=]

http://www.escapemotions.com/experiments/flame/#top

評分人數

• pco

巧妙利用電腦計算的JAVA程式....
估唔到SAVE個幅圖的RES都去到1680x1050
用黎整WALLPAPER都唔怕起格仔...
(RES:解像度...起格仔:將低RES的相放大而出現的一格格...)
佢個網站仲有其他EXPERIMENTS都幾正...

一個網你睇到咁多野@@
有咩EXPERIMENTS都幾正呀?

哇屋好好玩喔
謝謝彤彤

一個網你睇到咁多野@@
有咩EXPERIMENTS都幾正呀?
彤彤 發表於 2010-8-23 22:11

有幾個模擬物理的EXPERIMENTS...好似係個WATER 2
佢除左有水之外...又有油同泡沫...
模擬它們流動的情況

water2幾好玩
我將佢玩到咁XDD

BioLaboratory的成果...
像個足球!?

評分人數

• pco

• 彤彤

好得意呀

係wor
你唔去無聊天室啦?

好玩=]=]"""

我剛剛做了一個好差的"weare無聊人"

夠我o個個差咩= =

這軟體做出來的效果很特別很漂亮~~
謝謝分享~~~ XD

這是我剛做的~

dat creative expert ppl gd job

蠻不錯的網站可自由發揮

效果看起來蠻讚的

有空來去試試